Den otroliga tomtevandringen. Del 19

             2011-12-19 @ 21:54:45
Jeepen hade stannat och de fyra vännerna låg kvar och väntade på att föraren och hans passagerare skulle gå iväg så att de kunnde hoppa av Jeepen. -Hörru Kalle tar du med gevären? sa förare till sin vän som svarade, -Ja här ska skjutas djur! Trodde de verkligen att vi skulle låta djuren i reservatet vara ifred. HAHA! Mannen började rota bak i bilen och fiskade upp två geväger ur röran av bråte innan de gick iväg. -Tjuvjägare! Vi måste göra något! sa tomteflickan förskräckt. -Ja! Men vad? och Hur? frågade Hasse. -Vi måste komma på något fort, sa tomten och tillade, -Kom så följer vi efter dem och ser vart de tar vägen.
De fyra vännerna följde efter tjuvjägarna en långstund, de befann sig nu på en savann men, som tur var, hade inte ett enda djur synts till. Plötsligt stannade den ena mannen och signalerade att den andre mannen skulle huka sig ner. -De har fått syn på något! sa tomteflickan och försökte se vad det var. -Men vart tog Hasse vägen?.
Hasse hade plötsligt försvunnit ifrån de andra och sprang nu så fort han bara kunde förbi jägarna och rakt emot ett stort lejon! -Ett lejon! åh nej åh nej åh nej! sa Mulle, -Vi måste göra något fort! sa tomteflickan och tittade på tomten. -Kom sa tomten och sprang fram emot jägarna med Mulle och tomteflickan efter sig. Den ena jägaren hade höjt sitt gevär och siktade på lejonet och när som helst skulle han skjuta. Hasse var nu framme vid lejonet som var allt annat än glad att se honom. -Ursäkta... herr... lejon... sa Hasse. Lejonet morrde åt honom att försvinna. -Men, men... hur ska jag säga det här men.... Pang! Lejonet hade i sista sekunden hukat sig ner men skottet snuddade honom och rispade upp ett långt sår på lejonets rygg. Jägaren siktade igen, han hade bestämt sig för att få kål på lejonet. -Nu har jag dig, sa han och tryckte av, men vad hände nu? Precis som jägaren sköt for han i backen med en smäll och skottet missade lejonet med en bra bit. -Va är det som händer sa han och tittade på sin kompis som även han låg på marken men ihop bundna ben och armar. -Vad ska det här föreställa? sa han och tittade på sina egna ben som även de var ihop bundna. -Jo det kan jag förklara för dig! sa Mulle och hoppade upp på mannens bröst. -Men du är ju... en Mullvad! sa han började skratta! -Skratta du bara, men du borde passa dig! Då blev jägaren plötsligt vit och såg helt skräckslagen ut. -Ja just det! sa Mulle och bröstade upp sig. Vad Mulle inte visste var att lejonet hade dykit upp precis bakom honom. Hasse som satt på lejonets rygg hjälpte tomten och tomteflickan upp på lejonet och sa: -Kom nu Mulle! Mulle vände sig om att skrek: -AAAHHH! ett lejon! och så svimmade han av. *suck* De hjälptes åt att få upp Mulle på lejonet och så red de i väg....
Fortsättnig följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback