God Onsdag!

             2012-08-29 @ 15:10:45

Jag och älsklingen har legat och latat oss helan dan, så nu är det dax att sluta med det och ta sig iväg och göra lite vettigare saker. Ska se om jag kanske kan ta och skaffa mig en ny mobil, eftersom min inte riktigt vill funka som den ska. Så hoppas på en ny! Här får ni en bild på och lilla Mercedes från i förrgår (alldeles innan mitt hår blev svart). Ha en bra dag!


Snyggve

             2012-08-28 @ 15:43:27

Älsklingen tog en jätte fin bild på mig igår när jag höll på att färga håret. Vad tycks om den här frillan?


Ny hårfärg

             2012-08-28 @ 01:00:00
Har tänkt ett tag på att färga håret och valde då mellan antingen svart eller mörkbrunt. Nu fick min älskling bestäma och han tycke svart skulle passa bäst på mig. Och så här blev resultatet!
Vad tycks?
 
 

Ny vecka

             2012-08-27 @ 10:22:00
God morgon! Då var det en ny vecka igen, och den sista veckan på min ledighet. För nästa måndag är det dax att gå till skolan igen. Vilket känns både trist och kul. Men har bara 3 terminer kvar nu innan jag får komma ut och jobba på riktigt igen! Vilket kommer bli riktigt skönt!
Menmen, idag har jag inget inplanerat så får se vad den här dagen kan bjuda på!

Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Kort hårig?

             2012-08-26 @ 04:19:00
Idag när mamma skulle göra en inbakad fläta på mig så sa hon att mitt hår behövde klippas, så jag lät henne klippa av de slitna topparna. Inte inte var jag beredd på att hon skulle klippa av ca 20 cm! Så nu känner jag min korthårig, är inte riktigt van vid den här längden. Men bra blev det i alla fall!

Käftskiva och spelhäng!

             2012-08-26 @ 02:49:00
Idag var det dax för den årliga kräftskiva med familjen. Det bjöds på kräftor, grillat, pommes och glass! Självklart åt jag på tok för mycket (som vanligt) Men det var det banne mig värt! Nog för att jag såg ut att va gravid men så går det. Sen blev det även spelhäng och jag kom i alla fall inte sist!

Lördag

             2012-08-18 @ 13:46:41
Äntligen helg!
Skulle jag nog ha sagt om jag jobbade i veckorna, eller hade massa i skolan. Men nu är jag ju ledig så för mig har det varit helg i ett par månader. Men snart är det slut på den lyxen. Just nu har jag fastnat i min mammas rum tillsammans med min syster. Vi försöker att vara smarta nog att lösa ett korsord, men det går inget vidare med det. De ord som "vi kommit på" är de vi kunnat slå upp på google eller de ord mamma hjälpt oss med. Så, så värst smarta kanske vi inte är ändå, men man kan ju alltid låtsas!
Edit: Veronica kom på ett ord själv - refug.

Onsdag

             2012-08-15 @ 16:46:42
Idag är det för en gångs skull varmt och skönt ute. En helt perfekdag att glida runt i den här skönheten.

Måndag

             2012-08-13 @ 18:44:40
Ännu en måndag och nu är det bara ett par veckor kvar tills jag ska tillbaka till skolbänken igen. Men det känns faktiskt rätt okej.
Dagen idag har väl inte varit så värst händelserik precis. Dagen har jag ägnat åt att städa och fixa och sånt tråkigt. Men snart bär det iväg till älsklingen för en mysig kväll tillsammans.
Får väl se vad vi kan hitta på.

En välbehövlig paus

             2012-08-10 @ 01:26:04
Det var ett tag sen jag bloggade och det har hänt en hel del sedan dess. Till att börja med kan jag berätta att jag fortfarande bor kvar hos min mamma, eftersom hyresvärden hade strulat till det vilket gjorde att jag inte fick flytta in i lägenheten jag hade fått. Något surt! Så självklart vart jag lite nere av det, men istället fick jag åka på en härlig semester till Rhodos med pojkvännen och ett par vänner till oss, som plåster på såren. Sen har jag mest ägnat sommaren till att jobba med mig själv. Jag har vart nere i en extrem svacka och har behövt att bearbeta ett och annat och har därför valt att inte blogga under tiden. Men nu börjar jag hitta tillbaka till mig själv och jag börjar känna mig stark och glad igen. Så tänkte att jag skulle försöka komma igång med bloggen igen. Men det får bli en lite mjuk start till att börja med. Jag har alltid tänkt att man måste ha ett intressant liv för att blogga, med mycket som händer hit och dit osv. Men är livet verkligen så glamoröst som livet som presenteras i bloggar? Är alla verkligen så lyckliga och glada hela tiden? Hm.. Nää, men det är det positiva som folk vill läsa om. Jag hade tänkt att jag ska börja skriva om vad jag känner och tänker utan att "glamma" till mitt liv allt för mycket (vi alla glammar till livet ibland). Jag ska skriva om sådant som intresserar mig och sådant som jag skulle vilja läsa om.
Så, då var jag igång igen! Välkommna till MalinOs Crazy World!

About Me!

             2012-08-10 @ 01:09:41